Dan Bălan surprinde! A lansat o piesă nouă în limba spaniolă// VIDEO

Interpretul Dan Bălan și-a surprins astăzi fanii, lansând o nouă piesă în limba spaniolă. Noua piesă “Allegro Ventigo” este plină de energie, iar videoclipul unul plin de culoare și atmosferă de vară.

Fanii sunt convinși că melodia va fi hitul acestei veri.

Textul şi coloana sonoră sunt semnate de Dan Bălan, iar clipul a fost filmat pe o plajă. Melodia este o colaborare cu interpretul din România, Matteo.

În câteva ore de la lansare, piesa a adunat aproape 400 mii de vizualizări.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.