08:17:08 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Evadare inedită. Un infractor l-a lăsat pe fratele geamăn în celulă și a fugit

Știri 22.03.2018 19:04 Vizualizări1560 Autor: Ziarul National
VIDEO // Evadare inedită. Un infractor l-a lăsat pe fratele geamăn în celulă și a fugit sursa: gsp.ro


O evadare ca în filme a avut loc într-o închisoare din Peru. Alexander Jheferson Delgado, un tânăr condamnat pentru viol, a reușit să fugă din celula în care se afla închis, folosind o metodă cu totul și cu totul ieșită din comun.

Profitând de faptul că fratele său geamăn urma să îl viziteze, acesta a procurat, nu se știe cum, un somnifer puternic și i l-a plasat acestuia în ceaiul cu care l-a servit în timpul șederii în închisoare. După ce fratele său a adormit, Delgado a schimbat apoi hainele fratelui cu ale sale și a ieșit din închisoare. Ba chiar i-a și salutat pe gardieni la ieșire, trecând de șase puncte de controale ale închisorii Piedras Gordas.

Când fratele nevinovat al condamnatului s-a trezit în patul din celulă, a încercat să le explice gardienilor că nu el este cel care trebuie să stea acolo, însă fără succes.

A fost nevoie de o expertiză a amprentelor și de analiza imaginilor de pe camerele de luat vederi pentru ca directorul închisorii să se convingă că, de fapt, Alexander Jheferson Delgado a evadat.

Poliția a intrat în alertă și l-a prins pe fugar în mai puțin de 24 de ore. În fața camerelor de luat vederi și a reporterilor televiziunilor din Peru, acesta a spus că a fugit pentru că-i era dor de mama sa și dorea să o vadă, deși nu este clar încă dacă a ajuns acasă.

A fost arestat și fratele lăsat în locul său în celulă, pentru a se stabili clar dacă i-a fost complice sau victimă în toată această poveste inedită.

Alexander Jheferson Delgado își va ispăși acum restul pedepsei, dar i se va adăuga și un „ bonus” pentru evadare. El va fi mutat la o închisoare de maximă siguranță din munții Anzi.

Sursa: stirinebune.gsp.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md