Evenimente muzicale și culturale recomandate de echipa #diez, pentru joi, 22 martie

26195833_1304922002986377_5609439029931804771_n-920×612

Cea mai așteptată zi din această săptămână iată-iată a venit. În această joi, vă așteaptă cele mai cool evenimente pentru fetele și băieții social activi.

#Curs de Bachata pentru Începători

În prezent, în acestă grupă sunt locuri disponibile doar pentru bărbați și numărul de locuri este limitat. Prețul orelor este 350 lei pentru 8 lecții (4 săptămîni). Orarul cursurilor: marți și joi de la 20:30 până la 21:30. Adresa: ULIM, Et. 10, Str. V. Pârcălab 52. Mai multe detalii și înregistrarea pe site-ul organizatorilor sau la telefon: 060888224.

Aflați mai multe informații pe Facebook.

#Concert Acustic cu Pian și Vioară

Ce poate fi mai romantic într-o seară? Desigur un Concert Acustic cu Pian si Vioară. În această joi, cea mai bună muzica va răsuna doar la Baker Street (str. M. Eminescu 30), la ora 20:30.
Rezervările meselor le puteți face la numărul de telefon 079332200. Mai multe detalii aflați aici.

#Expoziție-concurs „Imagini printre Note”

Anul dedicat Maestrului Eugen Doga continuă. Cu ocazia inaugurării Salonului „Eugen Doga Music Cafe”, Centrul Cultural Vatra a organizat expoziția –concurs „Imagini printre Note” la care au participat copii și adolescenți din toată Republica și din România. Copiii au avut sarcina să transpună prin culori, asociativ creația Maestrului, astfel urmărind scopul de a promova în rândurile celor mici muzica celui mai mare compozitor al Republicii Moldova.

Majoritatea lucrărilor vor fi accesibile pe pagina de facebook Eugen Doga Music Cafe până la data de 15 aprilie. Lucrările care vor avea mai multe aprecieri din partea vizitatorilor, vor fi premiate. Totodată, doritorii au ocazia să procure oricare din aceste lucrări, propunând prețul în comentarii la lucrarea respectivă.

Parțial lucrările sunt deja expuse și le puteți vedea în Salonul „Eugen Doga Music Cafe” (str. Pușkin 20b). Acestea vor fi înlocuite cu celelalte lucrări, astfel încât până la data de 15 aprilie toate creațiile să participe în expoziția-concurs online.

În Ultima zi a expoziției, însuși Maestrul Eugen Doga va aprecia lucrările și va alege câteva dintre ele, ca urmare să rămână în galeria salonului.

#Live Session cu Coral Reef!

În această joi veți avea o super ocazie să ascultați un band, a cărui interpretare este superbă. Vor fi multe coveruri cunoscute, începând cu stilul pop și finisând cu blues! Asta înseamnă că va fi o seară perfectă cu muzică diversă!

Tinerii de la Coral Reef vor crea o atmosferă perfectă pentru un sfârșit de săptămână relaxantă și un început de weekend frumos. Deci, sunteți așteptați la un Live Session deosebit la ora 20:00. Intrarea este absolut gratuită Rezervările le puteți face la numărul de telefon 069672191. Detalii suplimentare aflați aici.

#Tot ce e necesar să știi despre limbajul copilului tău!

Workshop-ul „Tot ce e necesar să știi despre limbajul copilului tău!” se adresează părinților.

Limbajul se învață în copilărie. Limbajul este important și pentru faptul că reprezintă oglinda psihicului persoanei. Astfel, pentru dezvoltarea vorbirii la copii, este nevoie de dezvoltarea emoțiilor, a intelectului și a personalitățîi în general. Acesta este punctul sensibil în care familia are o importanță primordială.

Încă de la naștere, mama și tatăl vorbesc cu bebelușul, îi cânta, îi spun poezii, îi explică ce se petrece în lumea înconjurătoare, iar micuțul absoarbe toate aceste informații. Prin aceasta are loc învățarea și dezvoltarea limbajului, dar și a culturii comunicării.

Dacă doriți să participați la acest seminar, înregistrați-vă aici.
Workshopul  se va începe la ora 18.00 și va avea loc la Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun, 91. Prețul biletului este 100 de lei. Locurile sunt limitate!

Pentru alte detalii contactați organizatorii la numerele de telefoane:
060 120 504 – Marcelina

068 249 296 – Daniela

Detalii despre subiectele seminarului le aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente