/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Donald Trump l-a telefonat pe Vladimir Putin şi l-a felicitat pentru realegerea de duminică

missing
20 martie 2018, ora 19:37

Într-un comunicat, Kremlinul a precizat că Putin şi Trump au convenit asupra necesităţii de a lucra împreună pentru a tempera o posibilă cursă a înarmărilor şi de a coopera pentru asigurarea stabilităţii strategice, precum şi în lupta împotriva terorismului internaţional.

Potrivit Kremlinului, ei au discutat de asemenea despre Siria, Ucraina şi Coreea de Nord, precum şi despre consolidarea legăturilor economice dintre cele două ţări.

Casa Albă a anunţat la rândul său, dar fără a elabora, că preşedintele american Donald Trump a discutat marţi cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Casa Albă intenţionează să difuzeze mai târziu în cursul zilei un comunicat în legătură cu această conversaţie telefonică, a adăugat un oficial al administraţiei americane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram