/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Judecătorul Oleg Melniciuc - mai bogat cu un dosar. Magistratul este cercetat pentru trafic de influență

missing
20 martie 2018, ora 19:39

În privința domnului Melniciuc în gestiunea procuraturii anticorupție există un dosar pe articolul 326 aliniatul 3 litera a trafic de influență. Dumnealui a fost pus sub învinuire pe data de 6 februarie 2018. La moment se află la etapa investigațiilor”, a declarat ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihalceanu, pentru TV8.

Potrivit deschide.md, Melniciuc ar fi luat mită de 100.000 de mii de euro, iar dosarul pe numele său a fost pornit în baza unui denunț făcut de către Viorel Stoianov, agent imobiliar, fost executor judecătoresc. Sursele la care face referire instituția de presă, fără a le divulga numele, spun că denunțul ar fi fost depus în primăvara anului trecut și că el ar avea legătură cu un imobil de pe strada Kiev din Capitală, demolat în baza unor decizii ale Judecătoriei Râșcani.

Contactat de TV8 magistratul a declarat că nu a fost informat despre noul dosarul intentat împotriva sa.

Reporter: Vreau să vă rog totuși să ne oferiți o reacție la dosarul penal pornit, dacă ați fost citat la Procuratură…
Melniciuc: Nu cunosc eu nimic.
Reporter: Deci nu ați fost citat?
Melniciuc: Nu, nu, nu. Aberații.

Amintim că, judecătorul Oleg Melniciuc mai este cercetat penal pentru îmbogățire ilicită și fals în declarația de avere. Magistratul în prezent se află în concediu pentru îngrijirea copilului – pe un termen de aproape 2 ani. Potrivit procurorilor, Melniciuc ar deține mai multe bunuri înregistrate pe numele rudelor sale, iar în declarația de avere pentru anul trecut a indicat și o donație de 300 de mii de lei de la mama sa, o pensionara de 79 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram