UEFA și FIFA au delegat opt arbitri din Moldova pentru mai multe meciuri internaționale

Arbitri_(40)
Foto: www.football.ch

UEFA și FIFA au delegat opt arbitri din Republica Moldova, care urmează să exercite funcțiile de arbitri, asistenți de arbitri sau observatori la meciurile oficiale la mini-turneului din cadrul rundei de elită a Preliminariilor Campionatului European U-17, meciul amical dintre selecționatele de seniori ale Georgiei și Lituaniei și preliminariile Campionatului European U-21.

Igor ȘAȚKII a fost numit Observator de arbitri UEFA la mini-turneul din cadrul rundei de elită a Preliminariilor Campionatului European U-17, grupa 3. Meciurile vor avea loc în Polonia în perioada 21 – 27 martie cu participarea Macedoniei, Georgiei, Irlandei și a țării gazdă.

Arbitrul Alexandru TEAN și asistenții Victor MARDARI și Vladislav LIFCIU vor deservi meciul amical dintre selecționatele de seniori ale Georgiei și Lituaniei programat pe 24 martie la stadionul „Boris Paichadze” din Tbilisi.

În preliminariile Campionatului European U-21, partida Spania – Estonia va fi condusă de arbitrul moldovean Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de asistenţii Vasile ERMIȘCHIN și Vadim VICOL, precum şi de al patrulea oficial Veaceslav BANARI. Jocul se va disputa pe 27 martie la stadionul „El Toralin” din oraşul Ponferrada.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente