/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Moarte misterioasă. Cadavrul unui bărbat, găsit în această dimineață pe teritoriul Moldexpo

missing
19 martie 2018, ora 18:43

Din spusele poliției, cadavrul a fost găsit în aceasta dimineată, în jurul orei șase, de către un paznic. El a fost cel care a sunat la 902. Bărbatul era dezbrăcat, iar hainele au fost găsite alături, susține serviciul de presă al poliției capitalei.

Bărbatul este în vârstă de 40 de ani și este locuitor al capitalei. Vizual la examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu a fi fost depistate pe suprafața corpului”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă.

Oamenii din preajmă spun că nu cunosc nimic despre acest caz, iar, atunci când au venit la serviciu, au văzut poliția venită deja să ancheteze cazul.

Dimineața când am venit la lucru, poliția deja stătea”.

Eu am trecut prin preajmă și am văzut că poliția este și am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că au găsit un cadavru”.

Au găsit un cadavru și gata. Asta a fost dimineață tare, noi la 8.30 începem serviciu, și deja era poliția”.

Pe cazul dat urmează a fi efectuată expertiza medico- legala, iar Inspectoratul de Poliție Buiucani a intentat un proces penal pentru a stabili cauzele decesului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram