(foto) Patru localuri în care merită să mergi dacă ajungi în orașul Bender

bend-1140×855

Dacă se întâmplă să ajungi cu prietenii, rudele sau pur și simplu călătorind prin orașul Bender, atunci nu ezita să treci prin cele mai bune localuri, unde poți petrece timpul frumos, dar și unde poți mânca bine. Vezi mai jos patru localuri recomandate de echipa #diez/ru.

#Complexul de distracție „ Кёльн”

art-kafe-kyelyn-bendery

Știați că este foarte ușor să ajungeți de la Bender în Germania fără a cumpăra un bilet de avion? Deci, o parte a acestei țări a fost reflectată în complexul de divertisment „Кёльн”. Acest local a reușit deja să devină unul din preferatele locuitorilor orașului dar, în ciuda popularității sale, își păstrează încă un nivel bun. Mănânci, bei sau  cânți, deja alegi tu!

#Clubul de bowling „Lucky”

img_9629303x221

Ce ar putea fi mai bine decât ameliorarea stresului într-un club de bowling? Este unul dintre puținele localuri de acest gen. Interior plăcut, bucătărie bună, o minge grea în mână și stike, de ce mai ai nevoie pentru o odihnă bună?

#„La plăcinte”

lp4-2-800x600

Un local legendar, care a devenit deja sinonimul calității pe întreg teritoriul Moldovei. Muzică live plăcută, vinuri delicioase și mâncăruri naționale reprezintă coloritul real moldovenesc!

#Anticafe Liberty

X_0oYLKLvkE

Acest local câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Oamenii sunt atrași de aranjament, oameni buni, seri tematice și creativitate. Liberty este un membru vrednic al diasporei anticafe.

Taguri: #best of
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente