Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cum comentează un candidat la…

Cum comentează un candidat la funcția de primar decizia PSRM: Plahotniuc are acum doi candidați toxici

„Nicio surpriză! Plahotniuc are acum doi candidați toxici pentru Chișinău”.  Așa a reacționat Valeriu Munteanu, candidatul PL la funcția de primar de Chișinău la anunțul socialiștilor de a-l desemna pe Ion Ceban drept candidat. 

„Precum era și de așteptat, șeful fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, cel care a răspuns, mereu, prompt și umil la toate comenzile Binomului, inclusiv de „înscăunare” prin încălcarea legii a uzurpatoarei Silvia Radu, cel care a organizat poslușnic votarea tuturor comenzilor lui Plahotniuc în consiliul municipal Chișinău, a fost desemnat să candideze din partea socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului.  Respectiv, Plahotniuc are deja, oficial, un candidat trimis să fure voturile chișinăuienilor, spre a-i satisface acestuia necesitățile politice și de business. Urmează și alți candidați ai lui Plahotniuc, printre care, desigur, și candidatul principal – „Silvia Bradu – gospodina””, scrie Munteanu, pe o rețea de socializare.

Valeriu Munteanu este candidatul PL pentru funcția de primar.  La alegerile din 20 mai și-a anuțat participarea și Andrei Năstase, liderul PPDA.

Într-o declarație pentru unimdia.info, Andrei Năstase a precizat și el că Ceban ar fi candidatul „binomului Dodon-Plahotniuc”  „După Silvia Radu, iată și cel de-al doilea element coordonat al binomului Plahotniuc-Dodon. Lansarea lui Ivan Ceban nu este altceva decât o încercare disperată de a arunca praf în ochii oamenilor. În realitate, coordonatorul țintește dispersarea și fragmentarea maximă a electoratului antioligarhic, astfel încât în turul doi să se regăseacă favorita oligarhiei, Silvia Radu și figurantul socialist, Ivan Ceban. Cine le poate strica planurile? Corect, chișinăuienii noștri deșteptați, bine informați care pot alege grâul de neghină și își doresc un oraș bine administrat, în care să vrei să trăiești”, a comentat acesta.