(foto) Best of: Top 11 cele mai cool restaurante și cafenele, pe care le poți vizita în Tiraspol

Tiraspol_caciula36-960×540

Fiecare oaspete care vine în Tiraspol poate mânca și se distra nu mai rău decât la Chișinău sau Bălți. Va putea găsi o varietate de activități de agrement utile, se va putea relaxa singur/ă sau cu prietenii. Echipa #diez.ru a elaborat o listă cu cele mai cool localuri din Tiraspol unde fiecare osapete se va simți ca acasă.

Restaurantul „Borodino”

În funcție de preferințele voastre, Restaurantul „Borodino vă pune la dispoziție cele mai gustoase bucate, interier plăcut și atmosferă prietenoasă.

Restaurantul face parte din categoria localurilor lux. Se potrivește pentru acei oameni, care intenționează să organizeze evenimente cu un număr mare de oaspeți. Meniul este format din cele mai gustoase mâncăruri care, în mod sigur, o să vă placă. Chelnerii sunt sociabili și mereu vă pot ajuta în alegerea unei bucate sau băuturi.

Pentru fumători este amenajată o cameră specială, în care ei nu vor putea crea incomodități celorlalți oaspeți. De asemenea, pe terioriul Restaurantului este construită o zonă destinată copiilor pentru diverse jocuri.

Restaurantul „Borodino” e un loc perfect unde poți petrece o zi alături de cei mai apropiați oameni din viața ta.

Restaurantul „Victoria”

Interierul Restaurantului este realizat într-un stil clasic. Meniul este variat, iar bucătarii vă pun la dispoziție următoarele mâncăruri: Bucate tradiționale ucrainene, moldovenești, iar cei care iubesc bucătăria europeană sau cea niponă, vor putea găsi aici cele mai gustoase rețete din Tiraspol. De asemenea, vor avea la dispoziție o gamă de băuturi alcoolice, de orice tărie și preț. Iar dacă vor obosi să stea la masă, au posibilitatea să joace la o masă de biliard.

#Hanul „Kumaneok”

Vreți să vă odihniți într-o atmosferă și într-un anturaj ucrainean? Atunci „Kumeanok” e locul potrivit. Aici veți putea gusta din bucatele tradiționale ucrainene: vodkă (горилочка), pierogi (вареники), murături, clătite. De asemenea, puteți participa la o promoția „plătește o sumă fixă, mânâncă cât încape”.

Restaurantul „Mafia”

Acest local e destinat pentru amatorii de bucătăria tradițională italiană și niponă. De asemenea, „Mafia” este vizitat des de iubitorii de a cânta la Karaoke.

Cafeneaua „Cricova”

Designul interior al localului este reprezentat în culorile naționale ale Moldovei, meniul oferă toată gama mâncărurilor traționale moldovenești. Chelnerii vă vor întâmpina în costume naționale. Dispoziția lor bună se va transmite și vouă.

#Comedy Café

Unul din noile localuri din Tiraspol vă pune la dispoziție cea mai gustoasă și sănătoasă mâncare – umorul. În meniu găsiți bucate „ca la mama acasă”. În Comedy Café fiecare oaspete poate ieși pe scenă să facă un spectacol de Stand Up ori să cânte. Dispoziție bună este garantată.

#Cafeneaua „7 vineri”

Cafeneaua „7 vineri” oferă oaspeților săi atmosferă confortabilă și un meniu variat: bucătărie europeană, deserturi, salate, supe, pizza.

#Villa Ricchi

„Villa Ricchi” – un centru de distracție pentru iubitorii de bowling. Cel mai bun local, unde vă puteți juca și odihni la cel mai înalt nivel.

#„Пирожковая”

Deschis acum 2 ani, localul este unul dintre cele mai populare din Tiraspol. Aici puteți cumpăra cele mai gustoase piroște cu diverse umpluturi la prețuri rezonabile. Poftă bună!

#Anticafeneaua Freedom

Pentru cei care doresc să petreacă util și interesant timpul, la Tiraspol a fost deschisă anticafeneaua „Freedom”. E mai mult decât o simplă cafenea. Aici veți găsi o gamă de jocuri pentru o companie de prieteni precum: mafia, poker, ciberfootball, jocuri VR și chiar minicinema pentru întâlniri romantice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente