/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Accident groaznic într-o stațiune de schi din Georgia. Telefericul a scăpat de sub control și arunca schiorii în aer

missing
16 martie 2018, ora 18:06

Imaginile, desprinse parca din filmele de groaza, au fost surprinse la una din cele mai populare stațiuni de schi din Georgia, Gudauri. Potrivit presei, nenorocirea s-ar fi produs urmare a unei pene de curent. Un mecanism s-a blocat, iar apoi a luat-o cu o viteză în cealaltă parte astfel încât, telescaunele au început să se lovească unul de altul.

Potrivit martorilor, coșmarul a durat aproape două minute, timp în care cel puțin 10 oameni și-au fracturat membrele. Printre răniți se numără și o femeie însărcinată, care acuza dureri în abdomen. Salvatorii au ajuns în mai puțin de 10 minute, anunță presa.

„Au transmis prin comunicații că 6 telescaune s-au izbit unul în altul. Sunt mulți răniți, iar pe noi nu o să ne coboare jos până nu vor evacua toți oamenii. Noi am stat în aer aproape o oră și jumătate.”

Răniții au fost transportați rapid cu elicopterele la spital, spun oamenii. Potrivit responsabililor, telefericul a trecut revizia tehnică în decembrie 2017 și nu au fost depistate probleme. Ministerul de Interne din Georgia a inițiat o investigație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram