(video) Dragoste, dezamăgire și renunțare. The Motans a lansat o nouă piesă

jackpot 22 (1)

Fanii The Motans se pot bucura de o nouă surpriză, după lansarea recentă a primului album, „My Gorgeous Drama Queens”. Cu multe simboluri personale, după cum spune Denis Roabeș, care se regăsesc atât în versuri, cât și în imaginea videoclipului, The Motans lansează single-ul „Jackpot”, împreună cu videoclipul piesei, produs de Loops Production pentru Global Records.

Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeș, muzica – Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (echipa NGM Creative cu care au lucrat INNA și Irina Rimes).

Jackpot e o piesă care vorbește de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ajunge la sufletele ascultătorilor. La producție s-a lucrat împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac și am încercat să abordăm împreună un alt stil, care se potrivește mai mult cu starea și mesajul piesei”, declară artistul, care le mulțumește lui Bogdan Păun și lui Alexandru Mureșan pentru entuziasmul și munca depuse pentru a crea și realiza videoclipul.

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queensa fost lansat în urmă cu o săptămână la Teatrul Elisabeta din București.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente