/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Show de la carabinierii din Chișinău. Fac haz pe seama unui tânăr băut

missing
15 martie 2018, ora 17:53

La cerințele legitime ale militarilor, persoanele nu s-au subordonat, reacționând neadecvat și agresiv, opunând rezistență fizică și numindu-i cu cuvinte necenzurate,” a declarat Alexandru Bejan, șef serviciul relații publice DTC.

Chiar dacă șeful Serviciului relații publice al carabinierilor spune că reținuții aveau un comportament agresiv, Alexandru Bejan ne-a spus că nu există un alt filmuleț video care ar demonstra că bărbații ar fi opus rezistență sau i-ar fi înjurat pe militari. Oficialul a precizat doar că tinerii ar fi încercat să fugă. Cei doi au fost duși la poliție.

Oamenii legii au comunicat pentru TV8 că șoferul a refuzat să facă testul de alcoolemie. În schimb, testele au arătat că pasagerul se află în stare de ebrietate. Pentru huliganism nu prea grav și pentru ultragierea oamenilor legii, ambii ar putea fi amendați. Totodată, șoferul riscă dosar penal pentru că a refuzat expertiza medicală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram