/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Contrabandă dulce cu țigări. Era camuflată în zahăr și urmau să ajungă în Spania

missing
13 martie 2018, ora 18:32

Gruparea era condusă de trei spanioli, liderul acesteia având 75 de ani. Aceștia au venit în Republica Moldova unde au convins doi cetățeni români, foști șoferi de TIR, și o moldoveancă de 38 de ani, să pună în aplicare schema.

„Grupul de spanioli au procurat articole de tutungerie de pe teritoriul Republicii Moldova care au fost tăinuite și ascunse în locul special amenajate în cadrul unei remorci încărcat cu zahăr”, spune Veaceslav Manoli, direcția de poliție a municipiului Chișinău.

Cei doi cetățeni români au fost reținuți în flagrant la vama Sculeni. În timpul audierilor ei au negat orice implicare în această schemă. Moldoveanca de asemenea a fost reținută.

„Nu și-au recunoscut vinovăția invocând faptul necunoașterii aspectului prezenței produselor în interiorul autocamionului, comunicând că a fost încărcat de terțe persoane”, menționează procurorul Victor Cazacu.

Cei trei suspecți au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă vor fi recunoscuți vinovați, ei riscă până la 10 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram