15:56:59 29.03.2024
Stiri

ALERTĂ la Paris. „Neymar nu vrea să se mai întoarcă la PSG, decizia e ireversibilă!". Şeicii au apăsat butonul de PANICĂ!

Sport 11.03.2018 20:44 Vizualizări3099 Autor: Ziarul National
ALERTĂ la Paris. „Neymar nu vrea să se mai întoarcă la PSG, decizia e ireversibilă! Hepta


Neymar nu vrea să se mai întoarcă la PSG. Starul pe care şeicii din capitala Franţei au plătit 222 de milioane de euro se află în Brazilia, unde se recuperează după accidentarea suferită la gleză, iar surse apropiate fotbalistului spun că acesta nu vrea să mai joace pentru PSG, iar decizia este este ireversibilă, conform francezilor de la ABC.

Din această cauză, şeicul Nasser Al Khelaifi şi preşedintele Antero Henrique vor merge în "Ţara Cafelei" pentru a discuta cu starul brazilian. Informaţia a fost preluată de ziarele spaniole, Marca şi AS. Neymar i-ar fi cerut deja tatălui său să poarte primele discuţii cu reprezentanţii PSG-ului pentru o plecare în vară.


”Nu vrea să se întoarcă la PSG, decizia lui este ireversibilă“, au asigurat oamenii din jurul fotbalistului pentru sursa mai sus menţionată.

Nici cei din club nu sunt siguri de faptul că Neymar va continua pe ”Parc des Princes”. Potrivit ziarului Le Parisien, în urmă cu o lună, o întâlnire a avut loc între Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, un fotbalist de top de la club şi reprezentantul său. Când cel din urmă a întrebat despre situaţia lui Neymar şi dacă acesta va continua şi în sezonul viitor, Antero Henrique a răspuns: "Nu pot să garantez".


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md