(foto) Ce metode noi de tratament se folosesc în stomatologie în Moldova pentru dinți veșnic tineri

tratament-stomatologic-sub-microscop

În multitudinea clinicilor stomatologice din oraș, este foarte greu să o identifici pe cea mai bună. Microscopul stomatologic este un criteriu definitoriu a unui tratament dentar de calitate. În mâinile unui specialist acest instrument este capabil să înlăture cele mai dificile afecțiuni dentare și să asigure un tratament fără traumatisme. Cu ajutorul microscopului crește complexitatea procedurilor realizate și totodată calitatea acestora.

În activitatea lor, specialiștii Imperial Dent folosesc microscopul operativ dentar de producție germană Carl Zeiss, lider mondial în producția de sisteme optice profesionale.

De ce este nevoie de un instrument atât de puternic și costisitor în cabinetul stomatologic?

Incontestabil, un medic poate trata doar ceea ce poate vedea! Stomatologul, pentru a efectua o procedură complexă, are nevoie de mărire a imaginii și lumină.

Așa proceduri ca tratarea canalelor, restaurarea etc. sunt practic imposibile fără o mărire calitativă a imaginii. Dar cel mai important domeniu de aplicare a microscopului este tratamentul endodontic al dintelui.

Sigilarea rapidă și calitativă a canalelor radiculare. În condiții normale de operare, fără microscop, medicul vede doar orificiul canalului printr-o mică oglindă dentară. Cu ajutorul unui microscop, medicul poate alege fascicolul corect al luminii, claritatea și mărirea necesară și, astfel, să vadă canalul în profunzime. Medicul poate aprecia direcția, ramificarea și lățimea. Nu este nevoie de manipulări ce istovesc pacientul. Tratamentul decurge rapid și cu traume minime. Microscopul permite curățarea canalelor de rămășițe vechi ale materialelor de obturație.

tratament-dinti-cu-microscop

Datorită vizibilității ideale, lipsa îndoielilor privind localizarea și amploarea canalelor radiculare, tratamentul sub microscop necesită mai puțin timp, ceea cea înseamnă că este mai puțin traumatic, neplăcut și stresant.

Astfel, devine clar, posibilitățile care le aduce cu sine microscopul, sunt foarte importante atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Se reduce semnificativ riscul unei tratări necalitative a canalului, a inflamației secundare, a durerii, a cariilor dentare sau a răspândirii infecției în țesut.

Chiar de la deschidere, clinica Imperial Dent utilizează tehnologiile producătorilor de top din domeniul stomatologic. Acum chiar mai mult, manipulările efectuate de specialiștii clinicii derulează sub microscopul Carl Zeiss.

Pentru a face cunoștință cu întreaga gamă de servicii Imperial Dent, sunteți întotdeauna binevenit să faceți o consultație gratuită. În timpul acesteia medicul stomatolog vă va oferi detalii despre tratamentul de care aveți nevoie. Medicul va explica toate etapele tratamentului și necesitatea acestora, anume în cazul dvs.

La Imperial Dent veți beneficia de întreaga gamă de servicii stomatologice, astfel încât veți putea trata afecțiuni dentare de orice complexitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente