(foto) Născut de 8 martie. Povestea bărbatului care-și sărbătorește ziua de naștere de Ziua Internațională a Femeii

1

Deprinși, în fiecare an, de 8 martie să felicite femeile, angajații S.A. „Apă-Canal Chișinău” nu uită nici de bărbații născuți în această zi. Mai mult, în acest an ei au făcut publică povestea unui angajat sârguincios, care este omagiat de Ziua Internațională a Femeii.

Unul dintre bărbații născuți de 8 Martie, este Vasile Movilean, care activează la S.A. „Apă-Canal Chișinău ”, din 2012 și până prezent  în calitate de hamal. Deși la prima vedere acest angajat trebuia să ducă greutăți, făcea mai mult decât atât. Cu spor și mare drag, în tot acest timp a avut grijă ca teritoriul adiacent al sediului central al furnizorului de apă să fie curat. El are grijă ca cele peste 2000 de m pătrați să fie curați și îngrijiți ca propria casă. Ziua de muncă a omagiatului începe de la orele 5 dimineața, când nici țipenie de om nu este încă la locul de serviciu.

28906603_1828534023836995_1442025967_n

Vasile Movilean, mai spune că îi place sa vină în zorii zilei la serviciu, și asta pentru că, aici în primele ore ale dimineții el gasește liniște și puțină tihnă pentru a-și aduna gândurile ca să vadă ce treabă mai are de făcut pe parcursul zilei.

Ce ține de ziua de naștere, angajatul se mândrește mult că este născut de 8 Martie, și îi place că poate face schimb de felicitări și urări cu doamnele și domnișoarele. Ziua de 8 Martie, spune el, de obicei începe cu un buchet de flori cumpărat pentru soția și nepoata sa, cu toate că știe că de fapt, el este eroul zilei și oricum este și el în așteptarea unui  cadou. Ba mai mult, spune domnul Vasile, că e foarte comod să fii născut de Ziua Internațională a Femeilor, deoarece această zi este cu roșu în calendar și mereu e zi liberă.

28722418_1828533727170358_1071764392_n

Cei de la Apă-Canal spun că în această zi, își sărbătoresc ziua de naștere 8 angajați de la ei și toți sunt bărbați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente