Echipa #diez recomandă. Evenimente interesante pentru joi, 8 martie

evenimente56
Foto: Matthew Henry

E început de primăvară frumos. Evenimente interesante te așteaptă mâine, 8 martie, iar echipa #diez a ales câteva care o să-ți placă neapărat. 

#Concert acustic de 8 Martie împreună cu Crista

concert acustic

Mâine, sunteți așteptați cu drag pe 8 Martie, orele 20:00 la LUDS PUB, să fiți parte a celui mai minunat concert acustic de Ziua Internațională a Femeii, împreună cu invitata specială- Crista, totodată savurând mâncarea delicioasă oferită de local. Mai multe detalii AICI.

#Cel mai mare târg de multibranduri Gosh-Shop

gosh

Tot pe 8 martie va fi organizat târgul de multibranduri Gosh-Shop. Acolo veți putea cumpăra produse cosmetice cu reducere de până la 50%. Mega promoția va dura în perioada 7-9 martie. Reducerile vor fi valabile în magazinele acestui brand. Mai multe detalii despre târg afli AICI.

#Concert Acustic cu Elena Onica

elena onica

În această joi, pe scena Baker Street-ului debutează Elena Onica, cu un set de coveruri cantate acustic și desigur ziua internațională a femeii. Mai multe detalii AICI.

#Jazz Concert

jazz

Încă un concert pentru 8 martie, de această dată Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor 2018″ prezintă: Concert cu prilejul aniversării a 100 de ani de la proclamarea Republicii Letone. Mai multe detalii despre concert AICI.

#Jocul de-a detectivii

game night

Dacă ești un cinefil înrăit, atunci neapărat trebuie să vezi Game Night (2018). Filmul urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente