/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Idei de cadouri pentru 8 Martie. Cum să-ți surprinzi mama, iubita sau sora de Ziua Femeii

07 martie 2018, ora 10:33

Prima lună a primăverii aduce cu sine soarele cald, cerul senin, mirosul florilor și, desigur, frumoasa sărbătoare dedicată femeilor, 8 Martie – un motiv în plus pentru dispoziție bună și pentru felicitări, flori și cadouri oferite scumpelor noastre femei.

S-ar părea că alegerea unui cadou e o decizie simplă. Este adevărat, în cazul în care optăm pentru un cadou obișnuit. Dar ce facem atunci când am epuizat acel „repertoriu” de cadouri clasice? Ce facem atunci când vrem să oferim ceva diferit, original, care să le surprindă pe dragele noastre? Cadourionline.md a selectat o varietate de daruri și surprize inedite pentru 8 Martie care, cu siguranță, vor produce efect asupra femeilor.

Pentru Mame

De 8 Martie în centrul atenției sunt mamele noastre pentru că ele ne-au dat viață și șansa unică de a fi deveni oameni. Iată de ce cadourile de 8 martie trebuie să fie pe măsura personalității lor. Aici avem câteva idei.

  • Ședință foto cu familia

Pentru mamele noastre nimic nu poate fi mai important decât familia. Timpul trece, părinții îmbătrânesc, noi ne rătăcim undeva prin lume și ajungem într-un moment când conștientizăm că prea rar trecem pe acasă. O ședință foto alături de familie ar putea ajuta la păstrarea vie a prezentului ce, într-o zi, va deveni trecut. Ședința durează o oră și are loc într-un studiou profesionist în Chișinău.

  • Un buchet enorm de flori

De ce nu? Buchetele compuse cu grijă și cu mare atenție la culoare sunt la mare căutare și acum. Deși le oferim mai des iubitelor, acestea nu rămân foarte impresionate de un astfel de cadou. Cel puțin, nu așa cum ne așteptăm noi. De ce? Pentru că e un cadou oferit mai des. Dar imaginați-vă cum ar reacționa mama la așa ceva? Un buchet enorm de flori i-ar produce o bucurie greu de exprimat în cuvinte și ar emoționa-o până la lacrimi.

Pentru Iubită

Cu siguranță ții enorm de mult la ea, iar 8 martie e o ocazie perfectă pentru a-i demonstra asta. Și fiindcă îți dorești ceva original cu acest prilej, îți oferim noi câteva idei.

  • „Misteriosul Coș de Flori”

Ce-ar fi dacă ți-ai surprinde iubita cu ceva neordinar? Ceva ce iese din tipare. Comandă un coș de trandafiri pe care îl vom lăsa în pragul ușii ei dis-de-dimineață. După ce ne vom asigura că a primit florile, te vom informa printr-un sms. O poți suna imediat pentru a o felicita sau poți păstra o intrigă până când vă întîlniți. Oricare ar fi alegerea, fii tu primul care o felicită.

  • Un coș cu produse cosmetice

Probabil știi că pentru o domnișoară produsele cosmetice niciodată nu sunt prea multe și că sunt oricând gata să lase ultimii bani pentru o cremă pe care și-o dorește demult. Deci, de 8 martie, poți fi un pic șmecher rezolvând această problemă și, în același timp, oferindu-i o surpriză plăcută iubitei tale.

  • O felicitare în 3D

Oricare ar fi alegerea cadoului, pe lângă flori mai poți adăuga o mică felicitare „LOVE” care prinde contur tridimensional atunci când e deschisă. Felicitarea o poți găsi pe site-ul nostru cadourionline.md și, la dorință, o poți personaliza.

Pentru sora mai mică

Dacă ai fericirea de a avea o soră mai mica, nu uita că și ea este o „domnișoară în devenire”, iar de 8 martie o poți uimi cu o felicitare inedită.

  • Un coș de dulciuri

Pe lângă un buchet de flori, îți propunem să o îndulcești pe sora ta dragă. Mai ales că știm că pentru copii dulciurile niciodată nu vor fi de ajuns. Astfel, de 8 martie îți recomandăm un coș frumos plin cu dulciuri pe care să-l oferi surorii tale mai mici. Pe site-ul nostru poți alege o varietate de asemenea cadouri, la prețuri accesibile.

În fine, 8 martie poate deveni ușor o dilemă un pic stresantă fiindcă uneori nu ne simțim în stare să facem față momentului. CadouriOnline, însă, vine cu soluții accesibile în acest sens, iar livrarea acestuia se poate face simplu, doar prin câteva click-uri pe internet. Surprinde-ți plăcut femeile și nu ezita să-ți arăți aprecierea și afecțiunea cu această ocazie. Nu uita că ele fac acest lucru în fiecare zi fără ca să ne dăm seama de asta, uneori.

Accesați CadouriOnline
Md 2005, Alexandru cel Bun 57
tel: +(373) 60 68 00 88

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram