(video) Primul jucător cu asemenea performanță. Ronaldo a înscris în fiecare meci disputat în acest sezon de Champions League

maxresdefault
Foto: YouTube

Liga Campionilor îşi stabileşte primele două echipe calificate în sferturile de finală această seară. PSG- Real Madrid este cel mai aşteptat meci din această seară a optimilor de finală UEFA Champions League. Cea de a doua partidă din această seară este programată în Anglia, Liverpool- FC Porto.

Real Madrid și Paris Saint Germain au câştigat în campionat, în ultima etapă. Madrilenii  s-au impus cu scorul de 3-1 în partida cu Getafe pe teren propriu, iar Paris Saint Germain a câștigat meciul din deplasare cu 2-0 împotriva echipei Troyes. Galacticii au câştigat cu 3-1 manşa tur, de pe Santiago Bernabeu, însă parizienii speră să întoarcă scorul în retur, chiar şi fără starul Neymar care s-a accidentat în meciul cu Marseille. partida din capitala Franței s-a încheiat cu scorul final de 1-2 pentru echipa din Madrid. Ronaldo din nou erou în Champion League după ce a marcat în al nouălea meci consecutiv al acestei competiții (12 goluri în actualul sezon UEFA Champions League), iar Casemiro a dublat avantajul echipei antrenate de Zidan. Cavani a marcat singurul gol al echipei sale, astfel după cele două meciuri jucate în sferturile de finală se califică echipa Real Madrid cu scorul general de 5-2.

Vezi rezumatul mai jos.

Cea de a doua partidă din această seară este programată în Anglia, Liverpool- FC Porto. Echipa antrenată de Jurgen Klopp este ca și calificată după ce în meciul tur a reușit să marcheze 5 goluri în poarta echipei FC Porto. Ambele echipe cu moral bun după ce au obținut victorii în ultima etapă din campionat. Liverpool a învins acasă echipa Newcastle United cu scorul de 2-0, iar FC Porto a învins echipa Sporting CP cu scorul final de 2-1. Egalitate pe Anfield, Liverpol – FC Porto au încheiat partida din această seară fără goluri, astfel Liverpool se califică în sferturile de finală cu scorul la general de 5-0 reușit în deplasare.

Vezi rezumatul mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente