Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți astăzi în ZdG

Citiți astăzi în ZdG

În această săptămână, Ziarul de Gardă ajunge mai rapid în casele cititorilor. Pentru că joi și vineri sunt zile libere, iar tipografia și Poșta Moldovei nu vor funcționa, următorul număr al Ziarului de Gardă apare într-o zi neobișnuită, miercuri, nu joi, așa cum este tradiția. Schimbarea zilei de distribuție nu schimbă însă conținutul ziarului, acolo unde găsiți articole de calitate.

În numărul de miercuri, puteți afla detalii despre activitatea celor mai cunoscute agenții imobiliare din R. Moldova,  dar și despre oamenii care stau în spatele acestora. Tot în această ediție citiți despre amploarea fenomenului violenței în familie la noi în țară, despre amintirile deportaților din ziua în care a murit Stalin și despre evoluțiile din dosarul deputatului acuzat de trădare de patrie. 

De asemenea, puteți citi un interviu exclusiv cu ambasadorul UE în R. Moldova despre corupție, justiție și locul jurnalismului de investigație în societate. 

Actual: De ce R. Moldova NU are ambasador în Statele Unitele ale Americii?

Reporter special: Stăpânii agențiilor imobiliare – pe o piață fără reguli

Dosar: Dosarul ex-deputatului Bolboceanu, fără martori și cu ședințe de judecată în penitenciar

Exclusiv: Interviu cu ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Peter Michalko – „Cetățeanul e stăpânul tuturor – și al instituțiilor de stat, și al politicienilor”

La Marginea Europei: Clanul ministrului la Universitatea Agrară

Trăind de gardă: 5 martie, ce spun deportații despre ziua în care a murit Iosif Stalin

Trăind de gardă: Violența în familie: 30 de plângeri pe zi

Diaspora: Sistemul de sănătate din SUA – complex, scump și eficient
De ce am plecat de acasă? De ce (NU) voi mai reveni reveni?

Zona publică: Interviu cu Silvia Țabor, fondatoarea unei orchestre în Canada: „ Atunci când acasă situația materială este șubredă, primii care au de suferit sunt artiștii ”

Editoriale:

Aneta Grosu: Cutii pentru mame și pentru copii

Petru Grozavu: Dodon pe urmele lui Sangheli

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay