07:54:23 29.03.2024
Stiri

ORIBIL // Mama unui milionar trăiește într-un container

Știri 06.03.2018 17:40 Vizualizări1741 Autor: Ziarul National
ORIBIL // Mama unui milionar trăiește într-un container sursa: digi24.ro


Mama unui fotbalist de la Arsenal povestește momentele de groază prin care trece în ultima perioadă. Jule Niles, mama mijlocașului de 20 de ani al „tunarilor”, Ainsley Maitland-Niles, locuiește într-un container și cere ajutor.

Femeia de 38 de ani a început să trăiască în acel container de 10 metri cu trei luni în urmă, atunci când s-a certat cu fiul ei. În tot acest timp, jucătorul locuiește într-un apartament de 700.000 de lire sterline, alături de fratele său, Cordi.

Jule se strecoară în fiecare seară pe lângă oamenii aflați la pază pentru a putea dormi în acea „cutie”. Totul pentru că fotbalistul cu un salariu de aproape două milioane de euro pe an nu a dorit să garanteze pentru închirierea unui apartament.

Crăciunul l-a petrecut în aceste condiții, în frig și singurătate, susține Daily Mail, și a reușit să mănânce la un centru pentru oamenii străzii. O zi normală o găsește într-o cafenea unde se ferește de frig. Ea plătește două lire sterline pe zi pentru a se spăla la o piscină. Totul pentru a masca faptul că nu are unde să se ducă.

„Stau pe jos și plâng de multe ori. Este un container fără ferestre. Nu există toaletă sau posibilități de a face un duș. Ar putea să îmi cumpere un apartament cu banii pe care îi câștigă în două săptămâni sau în două luni.

Banii i s-au urcat la cap și am ajuns în situația asta. Fiul meu joacă pentru Arsenal și eu am ajuns un om al străzii. Nu este o casă. Știu ce înseamnă să poți face un duș, să te speli pe dinți sau să stai în camera ta. Mi-e dor de toate astea, dar cel mai mult mi-e dor de familia mea. E oribil. Aș vrea doar să știu cu ce am greșit”, a spus Jule.

Totul a început în 2016, atunci când Jule s-a întors dintr-o vacanță. A observat un comportament ciudat la cei doi copii. Câteva zile mai târziu, s-a trezit într-o dimineață și cei doi plecaseră peste noapte, cu tot cu lucrurile lor.

Inițial, Jule a crezut că au fost răpiți și a contactat Poliția. Ea e convinsă că jucătorul a fost sfătuit să stea departe de ea, pentru binele carierei. „Am fost devastată”, spune nefericita mamă.

Motivul pentru care nu și-a găsit nimic de închiriat în ultimele luni este că nu are un contract de muncă. Pe de altă parte, nu a găsit pe nimeni care să garanteze pentru un apartament.



Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md