Ședința CSS va avea loc mâine la ora stabilită cu ordinea de zi propusă, în pofida „boicotării” PDM

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ședința Consiliului Suprem de Securitate va avea loc mâine, 7 martie, începând cu ora 9:00, cu ordinea de zi propusă, iar dacă cineva de la Parlament și Guvern nu este de acord cu agenda propusă, poate să se prezinte mâine la ședința CSS și să propună alte subiecte pentru discuții. Aceasta susține purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Ion Ceban.

Într-o reacție plasată de pagina sa de Facebook, Ceban afirmă că ordinea de zi a ședinței CSS a fost transmisă câteva săptămâni în urmă tuturor membrilor Consiliului. Mai mult, potrivit purtătorului de cuvânt al șefului statului, în această perioadă ședința CSS ar fi fost „în repetate rânduri amânată, inclusiv la solicitarea membrilor CSS”.

Vedeți și: Democrații vor boicota, din nou, ședința CSS. Îi vor cere președintelui Dodon să coordoneze cu ei data următoarei ședințe

„Cu alte detalii vom reveni mâine la prima oră”, a mai menționat Ion Ceban.

Amintim că președintele PDM, Vlad Plahotniuc a anunțat azi că în cadrul ședinței formațiunii s-a decis de a recomanda reprezentanților Guvernului și Parlamentului, membri ai Consiliului Suprem de Securitate, de a se abține de la participarea la ședința CSS pe motiv că Igor Dodon nu a anunțat membrii CSS privind agenda ședinței, precum și nu a coordonat cu aceștia când anume să aibă loc ședința.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...