O adevărată explozie de culoare și o sursă de inspirație. Cele mai fashion ținute au adus primăvara la „Mall of Fame”

lilu

Cel mai fashion eveniment al primăverii – „Mall of Fame” – a fost o adevărată explozie de culoare și o sursă de inspirație pentru crearea ținutelor de primăvară-vară. Pe lângă sfaturile prețioase venite din partea stiliștilor, „Mall of Fame” a prezentat cele mai noi piese vestimentare, pe care orice fashionistă trebuie să le aibă în garderobă. Iar zeci de bloggeri și persoane publice din showbiz-ul autohton s-au adunat la Shopping MallDova pentru a fi parte a evenimentului care setează tendințele în domeniul modei.

Noutatea celei de-a șasea ediții a „Mall of Fame”, Fashion Battle între trei cei mai influenți fashion bloggeri din țară, a atras toate privirile. Fashionistele și-au creat singure ținutele, având la dispoziție colecțiile brandurilor prezente în Shopping MallDova.

Hellen Monroe a optat pentru o ținută în nuanțe de ultraviolet, declarată culoarea anului de către Institutul Pantone. Piesa de rezistență a ținutei a fost sacoul de culoare violet, asortat cu o bluză vaporoasă în aceeași culoare și cu o pereche de pantaloni de culoare albă.

„Ținuta pe care am prezentat-o este în conformitate cu trendurile anului 2018. Cee ace am văzut pe podiumurile din Milano sau Paris, am încercat să combin astăzi, într-o singură ținută”, Hellen Monroe, fashion blogger.

Cristina Tabun a purtat o rochie ¾ în nuanțe de verde, asortată cu o geacă din piele ecologică în verde-deschis și accesorizată cu o geantă de culoare roșie: „Prin această ținută am încercat să conving doamnele să renunțe la pantaloni, să poarte rochii feminine, pline de culoare și să nu le fie frică de culori vii”.

În același timp, Vlada Cotorobai a ales o ținută sporty-chic, similară cu cele purtate de mai multe vedete internaționale în clipurile muzicale: „Am vrut să mă diferențiez de colegele mele. Optez pentru minimalism, dar acum am decis să mixez culorile. Îmi place atmosfera de aici. E foarte multă lume faină, lume stilată.”
Asemeni unei vedete la Hollywood a strălucit de pe scenă și prezentatoarea evenimentului, care a optat pentru o rochie roșie în stil „femme fatale”.

În timp ce doamnele și domnișoarele și-au făcut notițe, admirând ținutele trendy de pe podium, bărbații au fost cu ochii pe noul Volkswagen Tiguan, prezentat la parterul Centrului Comercial, unde a avut loc evenimentul. Partenerul principal al proiectului „Mall of Fame” – compania Rumeon – este distribuitor exclusiv în Moldova, care a adus la Chișinău, în premieră, modelul ce a cucerit deja piețele SUA și a Europei.

Fashion-talk-ul s-a transformat într-o seară de suflet, atunci când pe scenă a urcat cântăreața Irina Rimeș, care a delectat publicul cu varianta acustică a hiturilor sale. Invitata specială a evenimentului a recunoscut că adoră să facă shopping de fiecare dată când vine în Moldova. O regulă de aur îi ajută să nu dea greș niciodată în alegerea ținutelor.
Irina Rimeș, interpretă: „Știu că trebuie să te îmbraci cum îți dictează sufletul și personalitatea, pentru că altfel nu ești credibil”.

rimes

Evenimentul Mall of Fame a devenit deja tradiție pentru Shopping Malldova, de fiecare dată reușind să uimească vizitatorii cu invitați din prima linie a domeniului modei, dar și cu sesiuni de muzică de calitate.

„Mall of Fame” se desfășoară la Shopping Malldova de 2 ori pe an, iar, între timp, a ajuns un eveniment de referință pentru fashion-ul autohton. De fiecare data încercăm să oferim vizitatorilor, pe lângă noutăți din domeniul modei, o porție de distracție, prin organizarea concursurilor și invitarea artiștilor de top”, a declarat Natalia Rogovschii, Director Marketing și PR „Shopping Malldova”.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă, unde cei mai norocoși oaspeți s-au ales cu diverse premii de valoare: de la elegantele accesorii Carpisa până la produsele cosmetice naturiste Organic Shop sau vinurile rafinate de la Bostavan Wines .

organic

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente