Super evenimente pentru miercuri, 7 martie. #diez vă recomandă să purtați zâmbetul pe buze

evenimente-920×613

Primăvara încă se trezește, timpul de afară încă e posomorât. Dar nu vă întristați, nu e timpul potrivit. Mâine e miercuri și tot mâine se organizează evenimente interesante. Iată care sunt acestea.

#O haină pentru un boschetar

„O haină pentru un boschetar” este o campanie de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amaru. Astfel, odată cu temperaturile care au coborât , „Departamentul Social Cultura și Sport ”, în colaborare cu „Liga Tineretului din Moldova ” pentru a VI-a oară a dat start unei campaniei de binefacere, dedicată oamenilor străzii.

Nevoia lor cea mai acută, dincolo de cele materiale, e să primească o mângâiere. Toți cei care au haine aruncate undeva în garderobă sau nu le mai poartă, sunt îndemnați să ofere unui om care nu are nici o pereche de ciorapi pe acest timp friguros.

Toți doritorii de a aduce un zâmbet pe un chip trist, pot distribui acest mesaj mai departe. Pentru detalii sunați la numărul de telefon 079341211 Anna-Maria  Locația: ASEM, bloc C, sala 508. Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

#Mega Reduceri „Pentru Ea” la Bestseller

Doar Miercuri, 7 martie puteți procura cărți de Mega Reduceri „Pentru Ea” la Bestseller! 70% la peste 700 de cărți și 85% la 50 de cărți!  Reducerile vor fi disponibile de la ora 9:30 la 18:30 în librăria Bestseller din Chișinău, str. Drumul Viilor, 36/1 sau online pe www.bestseller.md.

#Cocktail Party

muzCafe’44 te invită să petreci cea mai tare seară înainte de opt martie.Te aşteaptă o atmosferă fierbinte la Cocktail PartyToate domnişoarele vor avea parte de cele mai gustoase şi aromate welcome drinks. Party-ul va începe la ora 19:00. Detalii aici.

#PANTERA NEAGRĂ 3D

Primul super erou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, super eroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supe reroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

f

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente