/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Când va decide CEC data alegerilor locale în Chișinău și Bălți

missing
06 martie 2018, ora 17:07

Potrivit ordinii de zile a ședinței în cauze, CEC urmează să stabilească când vor avea loc alegerile locale în Chișinău și Bălți. În același tip, punctul trei al ședinței ține de aprobarea „Devizului de cheltuieli pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și ale primarului municipiului Bălți, din data de 20 mai 2018”.

În aceiași ședință se va aproba Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018

TV8 amintește că, municipiile Bălți și Chișinău au rămas fără primari după ce Renato Usatîi și Dorin Chirtoacă au demisionat din funcție. Până în prezent, doar Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și-a anunțat candidatul – Andrei Năstase.

Iar, astăzi PDM a anunțat că nu-și va înainta un candidat pentru alegerile din Chișinău, dar va susține un candidat comun al forțelor de dreapta. PAS, PPDA și PL au respins această propunere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram