/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ În aceasta seară, Loredana și Zdob și Zdub vor evolua la cel mai tare talk show din Rusia

missing
05 martie 2018, ora 18:35

„Azi, 5 martie, la 23.30 ora Moscovei, împreună cu Loredana și Ligalize vom răspândi anti-somnifere la Evening Urgant Show (Вечерний Ургант). Balkana Mama nu e cântec de leagăn. Sau dansați sau nu priviți”, au scris cei de la Zdob și Zdub pe pagina lor de Facebook.

E o mare onoare și bucurie să le prezentăm și rușilor o altă parte din tezaurul nostru – adică folclorul românesc reinterpretat în ritmuri rock. Balkana Mama e un cântec care vorbește despre energia care sparge orice barieră de limbaj, orice graniță fizică sau emoțională, prin cel mai frumos act al minții omenești – muzica. Ne-am adunat o moldoveancă de la Onești, patru moldoveni de la Chișinău și un rapper de la Moscova să vă spunem o poveste despre bucuria de a trăi liberi, dincolo de orice restricții și granițe, iar succesul acestui cântec și în România, și în Moldova, dar și în Rusia arată că mesajul nostru a fost înțeles perfect”, spune Loredana.

Clipul a fost publicat pe YouTube pe 28 ianuarie și a reușit să acumuleze până la momentul scrierii acestui material aproape 1,4 milioane de vizualizări. Piesa, o versiune în limba rusă a melodiei “La cârciuma de la drum”, promovează un mesaj de prietenie. Reprezentanții celor trei țări care au participat la crearea videoclipului se prind în final într-un dans plin de foc și pasiune. Filmările au fost realizate la București și au durat o singură zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram