23:32:37 19.04.2024
Stiri

CUTREMURĂTOR! Ce a făcut Davide Astori cu câteva ore înainte de a muri. Detalii despre ULTIMA ZI din viaţa căpitanului Fiorentinei

Sport 04.03.2018 20:36 Vizualizări4446 Autor: Ziarul National
CUTREMURĂTOR! Ce a făcut Davide Astori cu câteva ore înainte de a muri. Detalii despre ULTIMA ZI din viaţa căpitanului Fiorentinei


Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Cu câteva ore înainte de a intra în camera unde şi-a găsit sfârsitul, Astori semnase prelungirea contractului cu Fiorentina până în 2022, scrie prosport.ro.

Astori a murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei.

”Corriere Fiorentino” a dezvăluit ieri că Astori semnase prelungirea contractului cu Fiorentina până la 31 iunie 2022. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului a ajuns la un acord cu agenţii fotbalistului. Jurnaliştii au scris că jucătorul urma să fie remunerat cu 1,3 milioane de euro pe sezon, plus diverse bonusuri.

Astori era aşteptat de dimineaţă la micul dejun, însă în jurul orei 9:30, când acesta nu a coborât coechipierii săi au devenit îngrijoraţi. Un membru al echipei tehnice a urcat în camera sa şi l-a găsit mort. „Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac din cauza unor cauze naturale, chiar dacă este ciudat să se întâmple ceva de genul acesta la un profesionist bine monitorizat. Nu a fost niciun semn de avertizare“, a declarat procurorul-şef al din Udine, Antonio De Nicolo.

Toate meciurile de astăzi din campionatul italian au fost amânate.

Davide Astori evolua la Fiorentina din vara anului 2016, când a fost transferat de la Cagliari. El şi-a început cariera la AC Milan, apoi a mai jucat şi la AS Roma. Fundaşul central avea 14 selecţii şi un gol marcat la echipa naţională a Italiei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md