13:17:07 28.03.2024
Stiri

STUPOÁRE // Vor să o facă lesbiană pe Elsa?

Monden 04.03.2018 19:01 Vizualizări2213 Autor: Ziarul National


STUPOÁRE // Vor să o facă lesbiană pe Elsa? Sursa: click.ro

Şocant, dar adevărat! Jennifer Lee, unul dintre regizorii de succes ai filmului Disney, a declarat că „se gândeşte serios ca în următorul film din seria «Regatul de gheaţă», Prinţesa Elsa să se îndrăgostească de o femeie”. Vestea a produs indignare şi stupefacţie la nivel mondial.

Va fi Elsa prima prinţesă Disney cu altă orientare sexuală? Răspunsul este uimitor: sunt peste 70% şanse să fie aşa, informează Thelegraph.co.uk.

După succesul imens înregistrat în 2013, când a şi câştigat un Oscar pentru cântecul „Let it go”, filmul „Regatul de gheaţă” trece acum printr-o transformare.

Personajele din „Regatul de gheaţă 2”, care va fi lansat în noiembrie 2019, se vor confrunta cu o provocare neobişnuită pentru toate creaţiile Disney.

Regizoarea şi scenarista filmului, Jennifer Lee, a răspuns solicitării fanilor de a introduce în poveste „o prinţesă lesbiană”.

„Iubesc tot ce spune şi gândeşte lumea despre următorul film, pentru că aceasta creează dezbateri pline de viaţă. Asta înseamnă că Elsa este un personaj extraordinar care vorbeşte pe limba oricui, indiferent de orientarea sexuală”, a declarat Lee într-un interviu acordat recent.

„Direcţia în care vom merge mai departe cu Elsa va ţine cont de aceste conversaţii despre care întreaga echipă Disney este conştientă că fac parte din realitatea cotidiană.

Pentru mine, Elsa îmi şopteşte zilnic direcţia în care vrea să meargă, însă asta nu contează prea mult. Important este ca Prinţesa de Gheaţă să vorbească pe limba milioanelor de fani”, a mai spus Lee.

Actriţa Idina Menzel, vocea Elsei din film, a declarat şi ea că este de acord cu mişcarea mondială care le cere producătorilor să „îi dea Elsei o iubită”.

„Compania Disney trebuie să accepte acest fenomen şi să găsească o soluţie. Eu, una, o iubesc pe Elsa şi cred că a venit vremea ca personajul să iubească şi el, la rândul lui”, a zis Menzel.

Ce nu ştiai despre filmul «Frozen»

Regizoarea Jennifer Lee este prima femeie care regizează un film Disney. Walt Disney voia să ecranizeze din 1940 povestea „Crăiasa de zăpadă”.

Numele personajelor Hans, Kristoff, Anna şi Sven sunt alese special în memoria scriitorului danez Hans Christian Andersen.

Cântecul de Oscar „Let it go” a fost compus într-o singură zi.

Pentru scenele de ninsoare au fost create 2.000 de modele de fulgi de nea.

Păpuşile cu cele două surori Anna şi Elsa s-au vândut pe Internet cu 10.000 de dolari.

După lansarea filmului, turismul din Norvegia a crescut cu 153%.

În noul film inclusiv Oaken, vânzătorul de la magazin va avea un iubit...

Elsa are 420.000 de şuviţe de păr, adică de 15 ori mai multe decât Rapunzel.

În „Regatul de gheaţă” apar 312 de personaje secundare, record pentru orice ecranizare Disney.

Sursa: click.ro



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md