16:06:47 24.04.2024
Stiri

Un hotel de 5 stele oferă GRATUIT o noapte de cazare. Ce trebuie să faceţi pentru a o obţine

Știri 04.03.2018 18:30 Vizualizări1304 Autor: Ziarul National
Un hotel de 5 stele oferă GRATUIT o noapte de cazare. Ce trebuie să faceţi pentru a o obţine


Celebrând depăşirea unui milion de fani în reţeaua Facebook, resortul Atlantis, The Palm îi recompensează cu o noapte de cazare gratuită în apartamentul special creat „Atlantis Fan Suite”.

Atlantis, The Palm sărbătoreşte depăşirea numărului de 1 milion de fani în reţeaua Facebook şi îi premiază pe aceştia prin punerea la dispoziţie a unui apartament special creat pentru fanii din reţelele de socializare, disponibil pentru o şedere de o zi. Premieră absolută la nivel mondial, rezervările se vor deschide pe data de 18 martie 2018, fanii fiind invitaţi să petreacă o zi şi o noapte în mod gratuit, beneficiind de toate facilităţile complexului. Apartamentul este disponibil până în luna Decembrie 2018.

Pentru a rezerva o şedere la Atlantis Fan Suite, fanii Facebook pot vizita www.atlantisfansuite.com începând de astăzi 1 Martie. Toţi solicitanţii trebuie să fi apreciat cu un ‘liked’ pagina Atlantis, The Palm în reţeaua Facebook pentru a fi eligibili pentru rezervare.

Originala cameră, situată la etajul 19 al Turnului de Est, oferă privelişti impresionante asupra insulei Palmier şi este special adaptată pentru ca utilizatorii de social media să îşi îndeplinească fiecare dorinţă. După check-in, oaspeţii vor dechide uşa apartamentului utilizând contul lor de Facebook, după care pot utiliza în continuare contul Facebook pe un televizor special dedicat, ce se află în cameră. Pentru cei care au nevoie de ajutor, butonul “poke” va chema majordomul personal folosind un sistem special de interfon în cameră. Pentru cei care doresc să-şi împărtăşească fiecare moment al şederii lor cu prietenii şi familia, apartamentul dispune de un salon special Facebook Live, unde oaspeţii îşi pot pune telefonul pe un suport şi pot înregistra mesajele, relaxaţi pe scaunul “thumbs up”. O oglindă social media este pregătită în baia special gândită pentru a oferi poziţia cea mai bună pentru a conversa cu prietenii în timp ce îţi faci make-up-ul, acolo vei găsi şi o mulţime de produse, de la săpunuri de baie, flip flops şi truse de bărbierit, ce poartă cunoscute sloganuri Facebook.

Citeşte continuarea pe Business Magazin!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md