20:19:42 28.03.2024
Stiri

IMPORTANT! SCHIMBĂRI în circulația rutieră de pe bd. Ștefan cel Mare, după tragicul accident de circulație în care și-a pierdut viața o funcționară din Chișinău

Social 04.03.2018 15:30 Vizualizări2810 Autor: Ziarul National
IMPORTANT! SCHIMBĂRI în circulația rutieră de pe bd. Ștefan cel Mare, după tragicul accident de circulație în care și-a pierdut viața o funcționară din Chișinău


Pe parcursul săptămânii trecute, la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo din centrul capitalei au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată - Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS) a mun.Chișinău, și alte două persoane traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP)anunță că a format o comisie de lucru formată din reprezentații structurilor MAI, DGTP și CC a Consiliului municipal Chișinău și ai SRL „Net System”, întreprindere care gestionează și deservește semafoarele din capitală.

Comisia a decis de a conecta semafoarele în regim de lucru pe parcursul a 24 ore, la următoarele intersecții:

- bd. Ștefan cel Mare – str. Ismail;
- bd. Ștefan cel Mare – str. Vasile Alecsandri;
- bd. Ștefan cel Mare – str. Alexandr Pușkin;
- bd. Ștefan cel Mare- str. Bănulescu-Bodoni;
- bd. Ștefan cel Mare – str. Serghei Lazo;
- bd. Ștefan cel Mare – str. Mihai Viteazul.

Totodată, la intersecția în care a decedat Larisa Crudu a fost modificat ciclul semaforic al culorii roșii, plus patru secunde pe perimetru, toată intersecția fiind în culoare roșie timp de patru secunde în toate direcțiile, ceea ce semnifică că deplasarea fără oprire este interzisă, modificări care vor fi pilotate pe parcursul unei luni.

INP mai anunță că o altă modificare care urmează să fie implementată este suplinirea cu segmente suplimentare obiectivul de semafoare de la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Serghei Lazo, pentru oferirea conducătorilor auto a posibilității de a vira spre stânga.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md