/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Platforma DA și-a ales candidatul pentru alegerile locale din Chişinău

missing
03 martie 2018, ora 18:06

Platforma DA menționează că va avea un candidat propriu la alegerile pentru primăria Chișinăului. Acesta va fi anunțat public în cadrul unei conferințe de presă extraordinare care va avea loc luni, 5 martie 2018, la ora 12.00, la sediul central al Platformei Demnitate și Adevăr, din str. 31 August 1989, nr. 15, Chișinău.

„Consiliul Politic Național al Platformei DA a decis, de asemenea, să reitereze invitația de susținere a candidatului său la Primăria Capitalei, adresată locuitorilor mun. Chișinău, tuturor cetățenilor țării, din Diasporă și de Acasă, forțelor civice, Partidului Acțiune și Solidaritate, precum și exponenților altor forțe politice anti-oligarhice și pro-europene, interesate de schimbarea radicală a actualei clase politice corupte, atât la nivel local, cât și central”, se arată în mesajul remis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram