#diez vă recomandă super evenimente pentru duminică, 4 martie. Fiți gata de noi provocări

teens

Dacă nu știți ce să faceți într-o zi de odihnă, atunci venim noi cu o listă de sugestii pentru tine și prietenii tăi, dar și pentru mămici și copii. Nu ezitați să beneficiați de oportunitățile de mai jos.

#Long Run: Pregătirea №1 pentru trail run Hai Haiduci by Salomon

Duminică, 4 martie, clubul de alergări Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi la primul antrenament de alergare de primăvară, în cadrul pregătirii pentru cursa trail „Hai Haiduci by Solomon”. Antrenamentul se va desfășura  sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va instrui sportivii în privința distanței de alergare. Antrenamentul este GRATUIT!

Locul întâlnirii: Porțile Orașului, bd. Dacia 44, vizavi de Andy’s Pizza
Startul: 10:00

Mai multe informații la numărul de telefon: 076769994 sau pe pagina de Facebook.

#15×4: Popularizarea științei

15×4  este comunitatea tinerilor savanți și amatori de știință.  Echipa își dorește ca, oamenii să discute și să se împărtășească cu cunoștințele sale. Dacă aveți ce spune/povesti interesant atunci vino la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148), la ora 11:00. Intrarea gratis.

Subiectele discursurilor:

#1. 15 minute despre holografie. Constantin Loșmanschii
#2. 15 minute despre echivalent de banane. Alexander Dorif
#3. 15 minute despre coroziune. Vlad Bulicanu
#4. 15 minute despre infografică. Daniel Podgornîi

Mai multe informații vedeți aici.

#Campionatul Național de Quiz. Etapa Chișinău

Campionatul Național de Quiz este un eveniment anual organizat de Societatea Română de Trivia.  În cadrul acestui eveniment există două concursuri: individual și pe echipe de maxim 4 persoane. Fiecare probă durează cca 90 de minute și conține 120 de întrebări de Trivia din următoarele domenii: Istorie, Mapamond, Știință, Artă/Cultură, Divertisment, Media, Stil de viață și Sport.

Vă puteți înscrie printr-un comentariu pe pagina evenimentului, la proba individuală, la cea de echipe (cu mențiunea numelui echipei) sau la ambele.  Etapa individuală se va ține dacă se înscriu minim 10 concurenți. Etapa pe echipe se va ține dacă se înscriu minim 5 echipe.  Taxă de participare – 20 lei per persoană per probă. Activitatea va avea loc la Brainstorm Cafe/Erudit Club, str. Puskin 52.

Întrebările au fost compuse și oferite cu amabilitate de Cristian Pop, Quizmaster din București. Mai multe detalii pe Facebook.

#Sursele mele de bucurie

Ai dori să contribui la dezvoltarea personală a copilul tău, însă nu întotdeauna cunoști metoda ideală cum să o faci? Psihologul Maria Pîslari vine cu un atelier interactiv – Sursele mele de bucurie, la care sunt așteptați copilașii de la 7 pînă la 12 ani și cu părinții acestora.

Se vor utiliza jocuri și activități interesante prin care copiii își vor descoperi propria lume interioară. Își vor dezvolta inteligența emoțională și abilitățile de exprimare a propriilor stări emoționale. Totodată, veți descoperi cum să găsiți echilibrul și înțelegerea în relația părinte-copil.

EduCentru (Studentilor 9/17) vă așteaptă la cel mai interactiv și captivant eveniment al săptămînii. Copilașii vor lucra cu diverse tehnici de artă plastică, pentru a putea simți și reprezenta propria Emoție de Bucurie!

Preț este 70 lei
Vă puteți înscrie la masterclass aici sau apelând la numărul: 068 180 318 – Cristina

#Felicitare pentru Mama

Ştim cu toții că se apropie frumoasa sărbătoare a femeiei! Crisand Kidss Hall (str.Ceucari 2) vă oferă ocazia de a confecționa un cadou foarte plăcut pentru mama, bunica, surioară, educatoare, mătuşă. Vino cu piciul tău, duminică, 4 martie.  Prețul pentru copil este de 70lei. Informații suplimentare le găsiți aici.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente