16:28:38 29.03.2024
Stiri

VIDEO // O casă din Hâncești, făcută SCRUM în prezența pompierilor care au venit cu FURTUNUL spart la intervenție: IGSU anunță anchetă

Social 03.03.2018 14:48 Vizualizări1973 Autor: Ziarul National
VIDEO // O casă din Hâncești, făcută SCRUM în prezența pompierilor care au venit cu FURTUNUL spart la intervenție: IGSU anunță anchetă


O casă din satul Fundul Galbenei, raionul Hâncești, a ars în după-amiaza zilei de ieri aproape în totalitate, chiar în prezența pompierilor care nu prea au putu face mare lucru.

Aceștia au ajuns cu autospecială la intervenție, dar din cauza furtunului spart, apa se scurgea în ogradă, în loc să ajungă la flăcări.

Momentul a fost surprins de Alina Scrob, care a postat filmulețul pe Facebook. Aceasta a anunțat că familia a rămas acum pe drumuri și doarme pe la rude.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI anunță că a inițiat cercetare de serviciu în urma intervenției pompierilor de la Fundul Galbenei.

„La lichidarea incendiului a fost trimis un echipaj din cadrul Unității salvatori și pompieri Hâncești. În urma arderii nu a avut nimeni de suferit. Incendiul a afectat două odăi și acoperișul unei case de locuit cu suprafața de 54 de metri pătrați. În timpul acțiunilor de lichidarea a incendiului, a avut loc o defecțiune la pompa autospecialei, în urma căreia comandantul intervenției a instalat motopompa pentru continuarea acțiunilor de stingere. În urma localizării incendiului, a fost evitată propagarea flăcărilor. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite. Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI a dispus de urgență inițierea unei anchete de serviciu prin care va stabili circumstanțele intervenției efectivului de pompieri și salvatori în teren”, se arată într-un comunicat de presă al IGSU.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md