(video) O casă din raionul Hîncești ardea în timp ce pompierii luptau cu o defecțiune la pompă. Nimeni nu a avut de suferit

jhjhjh

Ieri, în jurul orei 16:00, a izbucnit un incendiu într-o locuință din satul Fundul Galbenei, din raionul Hîncești. Echipa de pompieri nu a putut localiza incendiul din cauza echipamentului uzat.

Întreaga scenă a fost filmată de un bărbat, ulterior, videoul fiind publicat pe Facebook. În videou se vede cum salvatorii încearcă să stingă focul, însă nu le reușesc, pentru că echipamentul nu era pretătit pentru intervenție.

În urma arderii nu a avut nimeni de suferit. Incendiul a afectat două odăi și acoperișul unei  case de locuit cu suprafața de 54 metri pătrați. În timpul acțiunilor de lichidarea a incendiului a avut loc o defecțiune la pompa autospecialei, în urma cărei, comandantul intervenției a instalat motopompa pentru continuarea acțiunilor de stingere. În urma localizării incendiului a fost evitată răspâdirea flăcărilor.

În aceeași ordine de idei, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a inițiat cercetare de serviciu pe acest caz. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente