#diez îți recomandă o listă de evenimente pentru prima sâmbătă de primăvară

eve

Chiar dacă afară zici că abia a venit iarna, suntem oficial în prima săptămână de primăvară. Până se topește zăpada, se potolește vântul, iese soarele și urcă mercurul în termometre, noi îți recomandăm să-ți suni prietenii și să mergi cu ei la cele mai interesante evenimente. Am pregătit o listă care sperăm să-ți fie pe plac!

#Mad Marketers Conference

Mad Marketers Conference promite că va fi un eveniment util și interesant pentru internet-marketeeri. Pentru fiecare prezentare au fost selectați cei mai buni speakeri din domeniu, care te va ajuta să obții o idee clară a modului în care trebuie să opereze un brand în 2018. Detalii despre conferință, găsești pe pagina de facebook.

# Beauty Exhibition 2018

„Beauty” este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Acolo, ai șansa să beneficiezi de câteva reduceri și prețuri speciale pentru vizitatori. Detalii, aici. 

# Mall of Fame- Fashion Talk

Cea de-a șasea ediție a „Mall of fame” va aborda ultimele tendințe în materie de modă și va oferi sfaturi utile de la profesioniști. Tradițional, evenimentul va cuprinde și o defilare ale celor mai cunoscuți fashion bloggeri care, de această dată, își vor crea singuri ținutele. Oaspetele acestei ediții va fi interpreta Irina Rimes. Cântăreața va vorbi despre stil, modă și va dezvălui cele mai fierbinți secrete ale ținutelor sale vestimentare. Detalii despre eveniment, aici. 

# O haină pentru un boschetar

„O haină pentru un boschetar” este o campania de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, care se află la cea de-a VI-a ediție. Organizatorii colectează haine și încălțăminte călduroasă, produse de igienă, produse alimentare și orice alte lucruri considerați că le pot fi de folos. Detalii despre eveniment, aici.

# Unexpected Jam with Andrei Glavan and friends

Iar seara, dacă aveți chef de o porție bună de muzică în compania prietenilor, sunteți așteptat la Uptown Cafe, unde Andrei Glavan, Andrei Ciobanu și alți prieteni de-ai lor talentați v-au pregătit un mic concert „neașteptat”. Detalii, puteți găsi pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente