/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ După moartea funcționarei Primăriei Chișinău, circulația de la intersecția Ștefan cel Mare cu Serghei Lazo va fi modificată

missing
02 martie 2018, ora 18:04

Pentru a diminua numărul accidentelor, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP a luat decizia de a conecta semafoarele în regim de lucru pe parcursul a 24 ore, la următoarele intersecții:

– bd. Ștefan cel Mare – str. Ismail;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Vasile Alecsandri;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Alexandr Pușkin;
– bd. Ștefan cel Mare- str. Bănulescu-Bodoni;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Serghei Lazo;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Mihai Viteazul.

La intersecția dată a fost modificat ciclul semaforic al culorii roșii, cu 4 secunde mai mult, toată intersecția fiind în culoare roșie timp de 4 secunde în toate direcțiile, ceea ce semnifică că deplasarea fără oprire este interzisă, modificări care vor fi pilotate pe parcursul unei luni.

O altă modificare care urmează să fie implementată pe bd. Ștefan cel Mare cu str. Serghei Lazo, va fi posibilitatea conducătorilor de a vira spre stânga.

Foto: INP

Foto: INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram