/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Au furat două motociclete de opt mii de euro și intenționau să le vândă în Rusia. Trei tineri, reținuți

missing
01 martie 2018, ora 14:07

În cadrul audierilor, bănuiții și-au recunoscut vinovăția comunicând polițiștilor că au pătruns în garajul situat pe strada Mircești, prin deteriorarea lacătului de unde au sustras două motociclete de model “Honda” în valoare de aproximativ 3500 euro și „Suzuki” în valoare de 4500 euro. Astfel cauzându-i proprietarului un prejudiciu în sumă de 8000 euro.

Motocicletele au fost depistate în raionul Strășeni, în curtea casei la unul dintre bănuiți. Forțele de ordine au stabilit că indivizii aveau intenția să vândă motocicletele în Federația Rusă pentru a obține un profit.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru furt, conform legislației penale în vigoare riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 4 ani. Poliţia nu exclude faptul că tinerii ar fi fost implicaţi şi în alte cazuri similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram