/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO 18+/ Dezbateri cu înjurături la prezidențialele din Rusia. Vladimir Jirinovski a insultat-o pe Xenia Sobceak

28 februarie 2018, ora 18:46

– Vladimir Volfovici, o să reușiți să răspundeți! – La vârsta dvs este periculos vă vă enervați! – Taci, proasto! – Cum vă permiteți să vorbiți? – Eu îmi fac griji pentru sănătatea dvs. – Cară-te de aici! Nu trebuie să aduceți fete din stradă aici! Fete de la piață! – Taci, proasto! – De ce vorbiți așa cu mine? – Ea e tâmpită! E o descreierată! – Iată vezi, e o idioată! Scoate această prostituată din platou! Scoate această mizerie de aici! Mizerie! Ești o cățea!” – a fost dialogul dintre cei doi candidați.

Scandalul a izbucnit între candidații la funcția de președinte al Federației Ruse Vladimir Jirinovski și Sergey Baburin. În ceartă a intervenit Xenia Sobceak, care a încercat să liniștească spiritele. În acel moment, liderul liberal-democraților s-a înfuriat și a început s-o numească cu diferite cuvinte ofensatoare. Preț de câteva minute, nici moderatorul dezbaterilor nu i-a putut calma pe gălăgioși. În Rusia este în toi campania electorală pentru prezidențialele care se vor desfășura la 18 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram