Recomandări #diez. Evenimente pentru joi, 1 martie, prima zi de primăvară

GSPAQHK74R-920×614

Chiar dacă timpul de afară nu este caracteristic primei zile de primăvară, echipa #diez oricum vă îndeamnă să fiți receptivi la evenimentele care vor avea loc joia aceasta. De aceea, v-am pregătit o llistă de evenimente care curpinde mai multe domenii. Alegeți-vă una sau două și odihniți-vă.

#Degustarea La Baclava cu Fistik

Începeți prima zi de primăvară cu gustări delicioase turcești. Iar dacă veți rămâne copleșiți de gustul lor, veți avea ocazia să le achiziționați cu 10 % reudecere. Sunteți așteptați  la degustarea de baclava originală turcească

Veniți la Anatolya Produse Naturale De Origine Orientala, de pe strada Vasile Alexandri 117, la ora 17:00. Detalii pe Facebook.

#Lansarea Tekwill Academy Kids

În prima zi de primăvară, pe 1 martie, copiii și părinții nu stau acasă, pentru că la ora 18:00 sunt invitați la Evenimentul de lansare Tekwill Academy Kids!

Copiii vor fi implicai în activități tematice din fiecare curs: robotică, matematică distractivă, VR, Game Development și animație.

Iar maturii, voi afla mai multe informații despre activitățile și rezultatele cursurilor TAK. De asemenea, vor putea câștiga premii valoroase participând la tombolă, iar la final pe fiecare îl așteaptă o surpriză gustoasă!  Vârsta copiilor care pot participa la eveniment: 7-17 ani.

Înregistrați-vă online pentru a participa la Evenimentul de lansare TAK.

Mai multe detalii aflați AICI.

#Acustic Spring Session!

Continuăm serile de live-uri la Kira’s! De data asta încercăm să chemăm soarele cu un recital acustic extraordinar format din 3 baieți super talentați, bandul DimiTrio, care o să vă bucure urechile cu niște muzicuță exelentă. Intrarea este liberă. Faceți rezervări la numărul de telefon 069672191. Kira’s se află pe strada Veronica Micle, 7. Mai multe detalii le aflați pe Facebook.

#Arsenal – Manchester City

În această joi, în Campionatul Angliei va fi fierbinte. Arsenal se întâlnește cu Manchester City în cadrul etapei 28. Pep Guardiola împotriva lui Arsene Wenger, doi antrenori care pot face show. Uităm de finala din weekendul trecut și continuăm să admirăm Premier League. Joi, 21:45, la PUB 44, de pe strada Albișoara 44.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente