Recomandări #diez. Cursuri online pe care le poți urma în luna martie pe Coursera

pexels-photo-257897
Foto: pixabay.com

Un nou anotimp vine cu o serie de cursuri noi pe Coursera. Dacă planifici să lucrezi asupra propriei persoane, echipa #diez a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri pe care le poți urma în luna martie. Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele.

# Google Cloud Platform Big Data and Machine Learning Fundamentals

Acest curs durează o săptămână și are drept scop să familiarizeze participanții cu cele mai importante capacități ale Google Cloud Platform (GCP). Cursul oferă o imagine de ansamblu asupra platformei Google Cloud și o cunoaștere mai profundă a capabilităților de procesare a datelor.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: Google Cloud

Limba de predare: engleza

# Intelligent Machining

Producătorii utilizează din ce în ce mai multe mașini inteligente, unele dintre ele pot lua decizii legate de procesele șiactivitățile mecanice. Prin acest curs, studenții vor primi o referință asupra backgroundului, instrumentelor și terminologiei aferente domeniului. Studenții vor afla cum să integreze senzorii inteligenți, pentru a contribui la îmbunătățirea productivității mașinăriilor.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: University at Buffalo, The State University of New York

Limba de predare: engleza

# Mathematics for Machine Learning: Linear Algebra

Acest curs de algebră liniară ține de exersarea vectorilor și matricilor. Vectorii și matricile vor fi implementate în rezolvarea problemelor. În cele din urmă, organizatorii își propun să facă mai multe lucruri distractive, cum ar fi extragerea vectorilor proprii pentru a arăta cum funcționează algoritmul Pagerank.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: Imperial College London

Limba de predare: engleza

# Positive Psychology: Martin E. P. Seligman’s Visionary Science

Dr. Martin E.P. Seligman este cunoscut la nivel mondial ca „tatăl Psihologiei Pozitive”. Acest curs explorează trecutul, prezentul și viitorul psihologiei pozitive, ca o călătorie prin descoperirile științifice. Cursul este moderat de Dr. Seligman și colegii săi de la Centrul de Psihologie Pozitivă al Universității din Pennsylvania și de la Master of Psychology Positive Applied.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: University of Pennsylvania

Limba de predare: engleza

# Introduction to Multilingual and Multicultural Education

Procesele globalizării sunt foarte complexe și influențează structurile societății: aspecte economice, socio-culturale, politice, lingvistice și educaționale. O creștere remarcabilă a fluxului de migrare la nivel global, în special în ultimul deceniu, a solicitat țărilor gazdă să acorde o atenție deosebită furnizării de oportunități de educație egală.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: National Research University Higher School of Economics

Limba de predare: engleza

 # Cybersecurity and Mobility

Acest curs este pentru cei interesați de avansare la un rol de conducere în cybersecurity și mobility. Prin intermediul interviurilor cu experții din acest domeniu, veți putea analiza inovațiile care permit răspândirea rapidă a tehnologiei informaționale și modul în care acestea prezintă noi provocări pentru protejarea datelor.

Data de începere: 5 martie

Cursul este oferit de: University System of Georgia

Limba de predare: engleza

# Robotics: Mobility

Cum pot roboții să-și folosească motoarele și senzorii pentru a se deplasa într-un mediu nestructurat? Veți înțelege cum să proiectați corpurile robotului și cum să gestionați cu membrele lui. Studenții vor dezvolta o abordare a compunerii abstractizărilor simple, care automatizează parțial generarea unor programe senzorimotorii complicate. Subiectele specifice care vor fi abordate includ: mobilitatea roboților, cinematica și dinamica mașinilor.

Data de începere: 12 martie

Cursul este oferit de: University of Pennsylvania

Limba de predare: engleza

# The Science of Well-Being

„Știința bunăstării”, predată de profesorul Laurie Santos, prezintă principiile științei psihologice despre fericire. Scopul cursului este nu numai să informeze despre teoria psihologică, dar și să motiveze studenții să pună în practică strategiile care îi vor face fericiți. Prima jumătate a cursului dezvăluie concepțiile greșite despre fericire și caracteristicile minții care determină gândirea. A doua jumătate a cursului se concentrează pe activități care duc la creșterea nivelului de fericire. Elevii vor putea să descarce o aplicație mobilă însoțitoare – ReWi – dezvoltată special pentru studenții acestui curs, pentru a pune în practică metodele predate și pentru a-și promova propria schimbare de comportament.

Data de începere: martie

Cursul este oferit de: Yale University

Limba de predare: engleza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente