/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cod Galben și în transportul public. În Chișinău ninge chiar și în troleibuz

missing
27 februarie 2018, ora 17:25

Acesta pare să nu fie deranjat de cele întâmplate, ci doar își trage gluga mai pe cap. În schimb, după ce înregistrarea a fost încărcată pe o rețea de socializare, mai multe persoane s-au amuzat de această situație, menționând că în transportul public te simți exact ca afară.

Săptămâna aceasta, șeful Parcului urban de autobuze, Iacob Capcelea, a rămas fără funcție, după ce un pasager a distribuit imagini cu un autobuz avariat care circulă pe ruta Chișinău – Ghidighici, iar prin podeaua spartă se vedea asfaltul. Aceeași soartă o va avea și directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, căruia îi expiră contractul, iar Silvia Radu a sugerat că acesta va fi înlocuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram