Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Traseele naționale, supravegheate de 250…

Traseele naționale, supravegheate de 250 de polițiști de patrulare. INP anunță restricții de circulație la Căușeni și Anenii Noi

Toate traseele naționale sunt practicabile, anunță Inspectoratul Național de Patrulare (INP) al Inspectoratului General al Poliției, care precizează că drumurile sunt presărare cu material antiderapant. La acest moment pe teritoriul țării activează 134 de echipaje şi 250 de ofițeri de patrulare care asigură menținerea securității rutiere și acordarea ajutorului cetățenilor.

INP menționează că în perimetrul traseului care traversează satul Troița Nouă, r. Anenii Noi, este restricționat transportul de mare tonaj, iar echipajele de patrulare însoțesc autospecialele pentru prelucrarea drumurilor cu material antiderapant.

Transportul de mare tonaj este restricționat și la ieșirea din orașul Căușeni în direcția municipiului Chișinău, pentru a nu crea impedimente în trafic.

INP susține că toate echipajele de patrulare sunt dotate cu echipament necesar pentru acordarea sprijinului cetățenilor.

Poliția îndeamnă cetățenii aflați în situații de risc să sesizeze cel mai apropiat echipaj de patrulare sau să apeleze numărul scurt 902.