/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ger cumplit pentru următoarele zile. Se așteaptă -23 de grade

missing
26 februarie 2018, ora 17:54

„Ne așteptăm ca pe 1 martie să avem aceleași valori pe care le-am avut și noaptea trecută, între -14 și -19, și în regiunea nord până la -23 grade. Temperaturile de primăvară vor fi abia după a doua jumătate a lunii martie”, susține Ghenadie Roșca, șeful Centrului Prognoze Meteorologice.

Meteorologii nu prognozează ninsori. În unele zone, la începutul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va coborî până la -19 grade în timpul nopții și -13 grade pe parcursul zilei. Gerul și ninsorile abundente au afectat România, lăsând fără electricitate zeci de sate și blocând sute de drumuri.

Redactor: Ana Sîrbu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram