/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ademeneau clienți pe rețelele de socializare. Patru fete practicau prostituția într-un apartament din sectorul Rîșcani

missing
26 februarie 2018, ora 11:55

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii, bănuita a fost reţinută în flagrant delict după ce a primit banii, pentru prestarea serviciilor sexuale de către una dintre fete. Ulterior, fiind efectuate percheziţii autorizate în apartamentul unde locuiau cele patru fete cât și la domiciliul bănuitei, poliţiştii au depistat mijloace financiare în sumă de 121 000 lei, 220 euro și 100 dolari, 17 telefoane mobile cu care conversau cu potențialii clienți, un carnet cu iscripții de ciornă, acte de identitate a persoanelor implicate la practicarea prostituţiei.

Tânăra a fost reţinută pe un termen de 72 de ore şi este cercetată penal pentru proxenetism. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuita riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 ani până la 7 ani.

Poliţiştii şi procurorii continuă investigaţiile în vederea identificării şi reţinerii complicilor în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram