15:39:52 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Scene incredibile într-un tribunal din Texas. Ce au făcut deţinuţii după ce gardianul care-i păzea a suferit un infarct

Știri 25.02.2018 19:01 Vizualizări2551 Autor: Ziarul National


VIDEO // Scene incredibile într-un tribunal din Texas. Ce au făcut deţinuţii după ce gardianul care-i păzea a suferit un infarct Sursa: gandul.info

Camerele de supraveghere video amplasate într-un tribunal din Texas au surprins momentul incredibil în care mai mulţi deţinuţi ies din celula în care erau închişi pentru a salva viaţa unui gardian.

Gardianul Gary Grimm a declarat că nu ar fi supravieţuit infarctului dacă grupul de deţinuţi nu ar fi evadat din celulă, pentru a chema ajutoare.

Potrivit mirror.co.uk, Grimm îi păzea pe deţinuţi în interiorul unui tribunal din Texas, când i s-a făcut rău şi bărbaţii au observat că este inconştient.

Imaginile cu salvarea gardianului au devenit virale pe reţelele de socializare şi Grimm şi-a manifestat recunoştinţa faţă de deţinuţii care au lăsat diferenţele la o parte şi au sărit în ajutorul lui.

„În loc să mă imobilizeze şi să-mi ia arma, să mă omoare sau să mă ia ostatic şi să evadeze, aceştia m-au tratat ca pe o fiinţă umană”, a declarat gardianul în vârstă de 52 de ani.

Când deţinuţii au ieşit din celulă, au constatat că Grimm nu avea puls şi au chemat ajutoare. „Am emoţii. Dacă ar fi vrut să-mi facă rău, ar fi stat pur şi simplu, fără să facă nimic”, a mai spus bărbatul.

După infarctul pe care l-a suferit în incinta Tribunalului Districtului Parker County, Grimm - care a lucrat 20 de ani în închisorile şi tribunalele din Texas - s-a retras din activitate şi va fi operat.

De asemenea, prietenii gardianului au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile tratamentului acestuia. Comunitatea locală spune că Grimm a avut grijă de numeroşi copii adoptaţi şi îl supranumeşte „adevărata sare a pământului”.

VIDEO

Sursa: gandul.info


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md