(video) Ești un tânăr activ, motivat să schimbi ceva în țară și în întreaga lume? Devino membru AIESEC în Chișinău

AIESEC-team

Eşti un tânăr activ, motivat să faci o schimbare la tine în țară și în întreaga lume, dispui de dorință şi timp liber, atunci locul tău e aici. Echipa AIESEC în Chișinău tocmai și-a deschis perioada de înregistrare și este pregătită pentru noi membri puternici, creativi şi plini de energie de a realiza lucruri frumoase.

Devenind membru AIESEC, ai parte de nenumărate posibilități de dezvoltare și beneficii, precum:

#Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea universității (marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);
#Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
#Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
#Să comunici și să lucrezi cu tineri din diferite țări ale lumii;
#Să inspiri alți tineri prin personalitatea şi acțiunile tale;
#Să investeşti timpul şi resursele tale într-un mod cât mai productiv şi util;
#Să faci parte din una dintre cele mai mari organizații de tineret din lume.


Studenții care doresc să obțină o experiență inedită şi utilă pentru job-ul ulterior, să aibă parte de amintiri frumoase din anii de studenție, dar și să iasă din zona de confort, sunt îndemnați să completeze formularul până pe 9 martie, iar pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook AIESEC în Chișinău.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 30.000 de membri. În Moldova, această mișcare implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

ooo

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente