Filip Kirkorov a venit la Chișinău pentru a susține trupa DoReDos. S-a întâlnit și cu Igor Dodon

Interpretul rus Filip Kirkorov a sosit astăzi la Chișinău pentru a-i susține pe membrii trupei DoReDos la preselecția națională a concursului Eurovision. Kirkorov este compozitorul piesei My lucky day cu care trupa concurează.

Membrii formației l-au întâmpinat pe interpretul rus pe Aeroportul Chișinău: Acesta a recunoscut că are emoții mai mari decât cei de la DoReDos .

“Am mai participat la Eurovision Song Contest în calitate de compozitor, ultima dată cu interpretul Serghei Lazarev, dar atunci piesa a fost selectată din start, fără preselecție. Acum voi concura cu alți 15 interpreți și compozitori, de aceea am emoții mai mari decât membrii trupei “, a spus Filip Kirkorov.

Tot astăzi, Filip Kirkorov s-a întâlnit și cu președintele Igor Dodon.

“Am avut o întrevedere cu Filip Kirkorov, Artist al Poporului din Federația Rusă, care a venit în Republica Moldova pentru a susține grupul ”DoReDos” în selecția națională a concursului Eurovision-2018. Binecunoscutul interpret este compozitorul piesei cu care trupa vrea să cucerească Olimpul muzical!”, a menționat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele a amintit că Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova, urându-i bun venit în țara noastră.

Amintim că, anul trecut, trupa DoReDos a câștigat concursul „New Wave” din Rusia, pentru care au primit titlul onorific de „Artist Emerit” de la președintele Igor Dodon.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.