/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Poliția a găsit 8 kg de droguri într-o sală de sport din sectorul Rîșcani. Patru persoane, reținute

missing
23 februarie 2018, ora 12:14

Pe parcursul lunilor ianuarie-februarie curent, pentru documentarea acțiunilor ilicite a membrilor grupării, a fost infiltrat un agent sub acoperire, fiind efectuate mai multe achiziții de control. În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că indivizii preparau și depozitau substanțele stupefiante într-o încăpere din subsolul unui bloc de locuit din sectorul Rîșcani, care era reutilată în sală de sport. Fiecare dintre suspecți avea roluri bine determinate.

Totodată, de către polițiști și procurori au fost efectuate 10 percheziții autorizate la domiciliile tuturor membrilor grupării criminale cât și la sala de sport, unde au fost depistate și confiscate opt kg de etnobotanice, pastile Ecstasy, pliculețe destinate ambalării drogurilor, bani obținuți din comercializarea drogurilor precum și banii marcați folosiți la achizițiile de control.

Cantitatea de droguri a fost ridicată, sigilată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP. Valoarea drogurilor confiscate a fost estimată la aproximativ 150 000 lei.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 zile. Conform legislației penale în vigoare membrii grupării criminale riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram