/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

La Călărași vor fi edificate busturile domnitorilor Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza

missing
23 februarie 2018, ora 07:04

Cheltuielile necesare pentru executarea, edificarea busturilor, dar și amenajarea terenului aferent vor fi acoperite din donații și sponsorizări.

De asemenea, Executivul a acceptat propunerea de instalare a plăcii comemorative în memoria lui Constantin Constantinov şi Ecaterina Kazimirova, iluştri actori de teatru şi cinema, artiști ai poporului, fondatorii Teatrului muzical-dramatic „A. S. Puşkin” (în prezent – Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”).

Placa comemorativă urmează a fi amplasată pe faţada clădirii în care au locuit artiștii, din strada Alexei Şciusev, nr. 71, mun. Chișinău. Resursele financiare necesare vor fi asigurate de către familia Constantinov, precum şi din contul donaţiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram